STORITVE

IT INFRASTRUKTURA

PROJEKTI IN IMPLEMENTACIJE

Informacijska infrastruktura podjetja je sistem strojnih in programskih rešitev, ki tvorijo informacijsko bazo podjetja in podpirajo interakcijo poslovnih procesov. V sodobnih podjetjih je IT infrastruktura ključnega pomena za zagotavljanje povezljivosti osnovnih poslovnih procesov, učinkovitega delovanja posameznih oddelkov in varnosti poslovnih podatkov.

Pravilno postavljena IT infrastruktura prihrani materialne in tehnične vire za opravljanje temeljnih nalog podjetja, zato je pri izbiri IT rešitev in tehnologij zelo pomembno upoštevati vse zahteve podjetja po avtomatizaciji poslovnih procesov ter razmerje med stroški in koristmi IT implementacije.

Oblikovanje in zagotavljanje zanesljive infrastrukture za podporo katere koli dejavnosti, ki jo sestavljajo strežniki, omrežje, osebni računalniki in prenosni računalniki, zahteva marljivost, izkušnje in strokovno znanje na področju širokega spektra tehnologij.

Naši sistemski inženirji imajo več kot 13 let izkušenj z načrtovanjem, nameščanjem in vzdrževanjem strežnikov, omrežij in računalnikov za zagotavljanje platform, ki podpirajo podjetja.

PARTNERSTVA V IT INDUSTRIJI

Vzpostavili smo močna poslovna partnerstva z vodilnimi podjetji v IT industriji, da bi zagotovili najboljše možne rešitve.

CERTIFICIRANI STROKOVNJAKI

Zaposleni imajo univerzitetna spričevala, diplome in Microsoftove certifikate, ki dokazujejo, da imajo spretnosti in strokovno znanje za delo z rešitvami, ki jih ponujamo.

IZKUŠENA EKIPA

Pronid ima edinstveno ekipo zadovoljnih, entuziastičnih in certificiranih strokovnjakov, ki jim je mar za delo, ki ga opravljajo, in za rezultate, ki jih dosegajo.