O NAS

IT storitve in rešitve podjetja Pronid vam omogočajo, da se brezskrbno osredotočite na strateške cilje in rast vašega podjetja. Naš cilj je pro-aktivna podpora in vzdrževanje, da lahko vaš posel poteka nemoteno.

več kot 15 let izkušenj

opis podjetja

Imamo več kot 15 let izkušenj na področju IT storitev. V tem času smo se uveljavili kot zanesljiv in konkurenčen poslovni partner za več kot 100 malih in srednjih podjetij na Slovenskem in tujem trgu. Smo dinamično podjetje, ki zaposluje zanesljive in strokovne kadre, ki cenijo svoj poslovni ugled.

Naša osnovna dejavnost so storitve na področju računalniških sistemov za mala in srednja podjetja. Storitve, ki jih ponujamo so IT servis in vzdrževanje, svetovanje, gostovanje, oddaljena pomoč in podpora ter implementacija IT infrastrukture. Naše znanje in izkušnje ter uporaba naprednih informacijskih tehnologij nam omogočajo, da za vaše podjetje nudimo optimalne rešitve na najvišjem tehničnem nivoju.

Storitve informacijske tehnologije (IT) so storitve, ki jih organizacije uporabljajo za ustvarjanje, upravljanje in posredovanje informacij ter služijo kot podporni proces pri drugih poslovnih funkcijah. Nudimo novo informacijsko dimenzijo, ki bo izboljšala potek dela, zmanjšala čas za izpolnjevanje nalog ter na visoki ravni organizirala dejavnost vašega podjetja. Vaš uspeh je naša naloga.

Ustvarjamo novo informacijsko dimenzijo.

focus

VIZIJA

Priložnost vidimo v zapolnitvi vrzeli, ki je nastala med velikimi ponudniki računalniške opreme in storitev ter malimi podjetji, ki se ukvarjajo predvsem s prodajo računalnikov. Velika podjetja na področju računalništva nimajo posluha za potrebe in težave malih in srednjih poslovnih subjektov, manjša računalniška podjetja pa nimajo dovolj strokovnega znanja, da bi lahko kvalitetno podpirala razvoj manjših in srednjih IT sistemov.

radar

POSLANSTVO

Orientirali smo se izrazito v smeri trženja storitev, znanja in know-how-a. Konkurenčno prednost pridobivamo predvsem z dobrim razmerjem med kakovostjo storitve in ceno. Izobraževanje in tehnični napredek je stalnica vseh zaposlenih. Znanja pridobivamo s pomočjo partnerstva v korporacijah kot sta Microsoft in HP. Naš temeljni cilj je presegati zadovoljstvo strank in jih spremeniti v stalne, zveste odjemalce.

strokovnost in učinkovitost

zaposleni

Prizadevamo si, da zaposleni porabljajo svojo energijo za povečevanje svojih strokovnih sposobnosti in težijo k učinkovitosti. Organizacijska struktura podjetja Pronid spodbuja ustvarjanje večje vrednosti za stranke in ponuja možnost za nenehno izboljševanje delovnega procesa, prav tako podjetju omogoča fleksibilnost in prilagodljivost, ki sta pomembni za ohranjanje konkurenčne prednosti na trgu IT storitev. Cenimo medsebojno sodelovanje in pomoč med posameznimi ekipami, zato je organigram podjetja Pronid v obliki Vennovega diagrama. Podjetje upošteva načela vitkih organizacij in je naravnano v timsko delo. Zaposleni so del multidisciplinarnih ekip, ki med seboj sodelujejo. Organizacijska ureditev podjetja omogoča dobro prehajanje informacij med posameznimi ekipami, zapira vrzel med vodstvom in zaposlenimi ter prispeva k uresničevanju vizije podjetja. Vsak zaposlen se obravnava kot strokovnjak na svojem področju oziroma delovnem mestu, vsi zaposleni vključno z direktorjem in študenti pa skrbijo za nemoteno poslovanje in proizvodne procese odjemalcev naših storitev.