REŠITVE

Lan, wan, vpn

mrežne rešitve

Smo strokovnjaki na področju načrtovanja, vzpostavitve ali nadgradnje omrežij. Oblikujemo in implementiramo različne tipe omrežij – od manjših lokalnih omrežij, ki zajemajo zgolj majhno število povezav računalnikov za skupno rabo interneta, do povezav več pisarn s pomočjo prostranih omrežij ter uporabo zasebnih virtualnih omrežij.

Implementacija poteka s pomočjo CAT 5, CAT 6, optičnih vlaken ali brezžičnega omrežja. Poskrbimo, da je omrežna infrastruktura sposobna obvladati vse potrebe vašega podjetja.

Mrežne rešitve podjetja Pronid temeljijo na najnovejših tehnologijah in rešitvah vodilnih proizvajalcev.

Pri mrežni infrastrukturi je pomembna strojna oprema in konfiguracija. Uporabljamo napredno in zanesljivo opremo, ki omogoča optimalen pretok podatkov, ne glede na to za katero vrsto omrežja gre. Postavitev omrežja, ki deluje hitro in zanesljivo, zahteva načrtovanje in skrbno presojo. Glede na vaše potrebe, programsko opremo, ki jo uporabljate in želja pripravimo načrt, ki zajema opremo in potrebno konfiguracijo za vašo mrežno opremo. Ocenimo, kako lahko izkoristite najvišjo zmogljivost svojega omrežja, pri čemer upoštevamo tudi proračun.