STORITVE

skrb za it infrastrukturo

IT SERVIS IN VZDRŽEVANJE

Sodobna podjetja se pri opravljanju vsakodnevnega poslovanja opirajo na IT infrastrukturo. Reden servis in vzdrževanje IT infrastrukture in opreme sta ključ do uspeha pri poslovanju vsakega podjetja. Računalniki, operacijski sistemi, programska oprema, komunikacijska oprema in vsa celotna IT infrastruktura mora vedno brezhibno delovati in zagotavljati nemoteno poslovanje. Zavedamo se, da sta podpora in vzdrževanje kritično pomembna za vsako organizacijo ali podjetje, ki is želi ustvariti konkurenčno prednost. 

Ustrezna tehnologija je pomembna za stabilnost in rast v sodobnem poslovnem svetu. Tehnična podpora upravlja in dopolnjuje obstoječo IT infrastrukturo, posodablja strojno in programsko opremo ter po potrebi izvede tudi nadgradnjo.

Kadar je postavitev IT infrastrukture dokončana, vam priporočamo vzpostavitev storitvene in vzdrževalne pogodbe, ki vam omogoča, da se osredotočite na ključne poslovne procese, strateške cilje in osnovno dejavnost vašega podjetja. Z ohranjanjem delovanja infrastrukture na optimalni ravni prihranite do 30 odstotkov proračuna z znižanjem operativnih stroškov na področju informacijske tehnologije.

V podjetju Pronid uspeh zagotavljamo z dodeljevanjem certificiranih inženirjev vaši organizaciji. Z dodelitvijo inženirja vam zagotovimo reševanje  težav z informacijsko infrastrukturo v najkrajšem možnem času, prav tako pa je dodeljena oseba vaš notranji svetovalec za morebitne nadgradnje in izboljšave infrastrukture.