STORITVE

spletne strani in aplikacije

GOSTOVANJE

Našim strankam ponujamo gostovanje na naših strežnikih ali možnost kolokacije za vašo opremo, prav tako pa imamo na voljo infrastrukturo za gostovanje spletnih aplikacij, programske opreme in spletnih strani.

Vsako podjetje ima edinstvene informacijske zahteve, zato ponujamo širok nabor rešitev gostovanja. Ker lahko najboljša konfiguracija za vaše podjetje obsega več kot eno platformo, vam lahko pomagamo združiti in uskladiti ter tako ustvariti optimalno računalniško rešitev za vaše potrebe.

Pomagamo zgraditi rešitev, ki bo najbolje zadovoljila potrebe vašega poslovanja in proračuna. Naši strežniki za gostovanje vsebujejo najsodobnejšo opremo za varovanje pred zlonamerno programsko opremo in kibernetskimi vdori, to vključuje požarne zidove, antivirusno zaščito in varnostne kopije podatkov na ločenem strežniku. Za gostovanje spletnih strani ni aplikacij vam nudimo tri pakete:

PRO MINI

PRO MIDI

PRO MAXI

*možnost zakupa dodatnega prostora

V okviru ponudbe spletnih strani vam nudimo izdelavo predstavitvene ali naprednejše spletne strani. Pri tem oblikovalec upošteva vse individualne zahteve, celostno grafično podobo vašega podjetja in spletno stran prilagodi vašim potrebam. Poskrbimo tudi za dinamičnost spletne strani – prilagajanje na zaslone telefonov, tablic, računalnikov, prav tako pa tudi za SEO optimizacijo spletne strani. V okviru ponudbe spletnih strani vam prav tako uredimo želeno domeno in SSL certifikat.